Radno vreme: Ponedeljak - Petak : 8:00 - 15:00 | subotom (i van radnog vremena do 20 časova) na telefon 063/104-47-35 | 012/440-500 | 012/440-501
Pošaljite nam mejl
office@vdsystem.rs
Pozovite nas
012/440-500
Naša adresa
Požarevac, TC Novi dom, Moše Pijade bb

3cx

Vaš PBS na vaš način: Na licu mesta ili na klaudu

3CX je IP PBX otvorenih standarda i sa softverom koji nudi kompletnu objedinjenu komunikaciju unutar boksa.

3CX instalacija, upravljanje i održavanje vašeg PBS su toliko jednostavni da ga bez muke možete sami održavati, bilo preko uređaja ili servera u vašim prostorijama ili preko klauda.

Osim ogromne uštede, prednosti po vaš posao su sledeće:

Smanjenje telefonskih računna i troškova komunikacije

Nikada nećete propustiti aplikacije Call Android i iOS

Objedinjene komunikacije: prisustvo, čet

Jednostavno instaliranje i upravljanje

Vaš Gooogle, Amazon ili OVH klaud

WebRTS veb konferencijski pozivi

Integrisani Click2Call i CRM

Na licu mesta: VM server ili uređaj

3CX: Budućnost komunikacija danas

3CX će zadovoljiti sve vaše svakodnevne komunikacione potrebe. Od primanja poziva kada niste u kancelariji, do poboljšanja učinka agenata, sastanaka uživo i još mnogo toga.

Ovaj video će vam predstaviti glavne karakteristike i prednosti 3CX i koliko je jednostavan za upotrebu.

Preuzmite kontrolu nad vašim PBX

Sami čuvajte podatke na klaudu ili Virtualize-u

3XC telefonski sistem

3CX nudi kompletno rešenje objedinjenih komunikacija u okviru boksa. Zahvaljujućo PBX softveru otvorene platforme, instalacija i održavanje vašeg telefonskog sistema nikad nije bilo lakše.

Jednostavno instaliranje i održavanje

Smanjuje telekomunikacione troškove

Poboljšajte produktivnost uz pomoć objedinjene komunikacije: Prisustvo, čet

Radite u pokretu: Android i iOS aplikacije, softfon sa veb bazom

Integrisan WebRTC video konferncijski sistem

Poboljšana korisnička služba: Integrisani Click2Call i CRM

Instaliranje na licu mesta ili preko VAŠEG klauda

3CX je napredan, ima otporan PBX softver i njegova komunikaciona rešenja savršena su za organizacije svih veličina. Felipa Garsija, direktor Infrastrukture i servisa za američko tržište.

Isprobajte 3CX danas - na licu mesta na Windows-u ili Linux-u ili na Google, Amazon Lightsail, Microsoft Azure, AWS, OVH ili Openstack klaudu i uživajte u fleksibilnom, ekonomski isplativom rešenju objedinjenih komunikacija. Instalirajte ga na vaš klaud nalog i kontrolišite vaš PBX.

Objedinjene komunikacije za svaki biznis

3CX podrazumeva pun opseg objedinjenih komunikacija, bez potrebe za dodatnim skidanjima, dopunama ili kupovinom. Integrisan WebRTC video konferencijski sistem preko pretraživača otvorenog standarda ili preko iOS/Android aplikacija omogućava da održite sastanke licem u lice gde god da ste. Karakteristike koje poboljšavaju produktivnost poput Presence-a, korporativnog četa, digitalnih table, skrinšeringa i dr, omogućavaju zaposlenima da bolje sarađuju i efikasnije rade.

PBX koji možete sami da održavate

3CX veoma olakšava održavanje vašeg kancelarijskog telefonskog sistema. Održavanje je svedeno gotovo na minimum, sa automatizovanim svakodevnim zadacima i mogućnošću nadgledanja kritičnih procesa preko jedne menadžerske konzole. Apdejti PBX kao i sertifikovani programi se automatski skidaju i mogu da se distribuiraju po celoj mreži uz svega nekoliko klika mišem. Plug/Play kompatibinost sa IP telefonima i SIP protokolima omogućava lako postavljanje i uklapanje. Uklanjanjem zamornih poslova održavanja vaš administrator dobija više slobodnog vremena, a moderna i intutivivna menadžerska konzola čini da konfiguracija bude bezbolna i laka.

Bezbeno, sigurrno i direktno

Integrisali smo najnaprednije i najnovije protokole zaštite podataka i tehnologije u 3CX čime smo zaštitili vaše komunikacije od svih vrsta napada. PBX nudi lake za korišćenje bezbenosne karakteristike poput IP blaklistinga, SRTP enkripcije, automatske detekcije SIP napada, obezbeđivanje telefona preko HTTPS, SSL veza i ima A+ rejting SSL Labsa za butovanje. Sve ovo u kombinaciji sa neprobojnim veb serverom za vaš miran san.

Jedna ekstenzija, bezbroj mogućnosti

Softphone softveri za Windows i Mac, aplikacije za iOS i Android i klijenti sa veba savšeno su usklađeni i mobilni. Korisnici mogu da telefoniraju, provere prisustvo kolega, zakazuju konferencije, učestvuju u veb sastancima, prebacuju pozive i još mnogo toga, sve na dodir prsta. Integrisana PUSH tehnologija znači da nikada više nećete propuustiti poziv, a istovremeno vam štedi bateriju.

Sve vaše aplikacije zajedno rade

Integrisanje sa vašim drugim aplikacijama je jednostavno. Povežite 3CX sa popularnim CRMovima kao što su Salesforce, Google Contacts, Office 365 i drugi. Zaposleni mogu da uštede vreme i poboljšaju produktivnost preko savršeno uklopljenih aplikacija poput pop ap poziva, dnevnika i dr. Štaviše. dodatak 3CX ClicktoCall za Chrome i Firefox omogućava korisnicima da okrenu broj sa bilo kog sajta ili CRM sistema tako što će samo kliknuti na označeni telefonski broj.

Smanjite troškove, povećajte profit

Smanjite telefonske račune u firm ii eliminišete interkancelarijske telefonske troškove tako što ćete umrežiiti udaljene ogranke i omogućiti radnicima da koriste svoje lokale gde god da su. Putni troškovi više nisu problem pošto zaposleni sad mogu da organizuju veb konferencije uživo klikom na dugme i bez potrebe da putuju na druge lokacije. Uštedite još više postavljanjem vašeg PBS na postojeći hardver, na mini PC, kao virtuelnu mašinu sa VMware, Hyper V ili KVM ili na klaud sa vašeg klaud naloga. Izbor je vaš.