Radno vreme: Ponedeljak - Petak : 8:00 - 15:00 | subotom (i van radnog vremena do 20 časova) na telefon 063/104-47-35 | 012/440-500 | 012/440-501
Pošaljite nam mejl
office@vdsystem.rs
Pozovite nas
012/440-500
Naša adresa
Požarevac, TC Novi dom, Moše Pijade bb

fanvil

Korak napred?

Fanvil pruža korisnicima najbolje korisničko iskustvo i ispunjava sve potrebe poslovnih korisnika za IP komunikacionom opremom, naročito na preduzetničkom polju

O Fanvilu

Fanvil je proizvođać VoIP desktop telefona iz Kine. Fanvil je postao jedan od najvećih i najpopularnijih VoIP telefona u celom svetu kada je prepoznata globalna potražnja za telekomunikacionim rešenjima zasnovanim na VoIP. Fanvil proizvodi telefone za mala i srednja preduzeća ali i za velike kompanije. Odlučan je da postane vodeći globalni proizvođač IP glasovnih i video temrinala uz pomoć smanjenja troškova i inovativnih proizvoda. Fanvil VoIP aparati su kvalitetni, estetski lepi i nude pravi odnos kvaliteta i cene.

X Series Enterprise IP telefon

Fanvil X serija, četvrta generacija IP telefona, je dodatak bogatom iskustvu VoIP. X serija je unapređena i ima ekrane u boji ali je zadržala drugi dizajn ekrana. Pokriva pun spektar proizvodnje od početka do kraja. Sa četvrtom generacijom proizvoda, Fanvil korisnicima pruža najbolje moguće korisničko iskustvo i uspunjava sve potrebe poslovnih korisnika za IP komunikacionom opremom, naročito na preduzetničkom tržištu.

HD Voice

kokko

Sa vodećom tehnologijom kao podrškom, vodećim R&D sposobnostima i servisnim sistemom i više od 15 godina iskustva u razvoju Voice-a, X serija pruža vodeći glasovni kvalitet i njabolje koristničko iskustvo u VoIP industriji.

LCD u boji i DSS Map

kokko

LCD displej u boji visoke rezolucije je jedna od karakteristika X serije. Ali ne i jedina. Fanvilova X serija posvećena je poboljšanju poslovne efikasnosti uz pomoć prijateljskih GUI i LCD dodataka.

Bluetooth / EHS vajerles slušalice

X serija je savršeno kompatibilna sa Plantronics i Jabra slušalicama. Blutut i EHS funkcije čine da X serija lakše ispunjava zahteve korisnika za bežičnom komunikacijom.

kokko

Dodatne funkcije:

Da bi poboljšala radnu efikasnost, X serija podržava više interesantnih funkcija:
1. Hotspot. Neki telefoni mogu da dele isti broj kada se registruju na serve. Sa ovom funkcijom, svaki telefon može da registruje dodatni broj lokala i koristi se za pozve, transfere, konferencijske pozive i drugo.

2. Veb menadžment preko mobilnog. Korisnik može da koristi veb menadžment i konfiguriše svoj IP telefon jednostavno, uz pomoć skeniranja QR koda mobilnim telefonom.

kokko

X2, profesionalni kol centar IP telefona

X2 sa svojim profesionalnim dizajnom i prekidačem sa papučicom i drugim naprednim funkcijama je savršen za kol centre. Posvećeni smo proizvodnji visoko efikasne telekomunikacione opreme i odličnom korisničkom iskustvu za naše mušterije iz kol centara.

kokko

C serija Android telefona

Fanvilov C400/C600 pametni IP telefon je android platforma koja nudi supperiorno korisničko iskustvo kako za kancelarijsku tako i za kućnu upotrebu. C400/C600 imaju pametni video IP telefon od sedam inča, kompaktnog dizajna i inteligentnog softvera koji je savršen i za kancelarijsku i za kućnu upotrebu. C400/C600 pametni IP telefon ima nov i jednostavan operativni koncept i strategije koje targetiraju širi razvoj IP telefona.

H serija hotelskih telefona

H-serija je najnovija Fanvilova serija telefona namenjenih hotelima. Elegantni, savremeni telefoni savršenog zvuka i moćnih funkcija, zajedno sa odgovarajućim integrisanim komunikacionim platformama mogu da zamene tradicionalne telefone i postanu nova generacija inteligentne opreme. H-serija hotelskih IP telfona će izgledati sjajno u većini hotelskih soba i podržava većinu aplikacija. Uz to, kvalitet poziva je odličan.

I serija bezbednosnih proizvoda

I-serija je Fanvilov SIP interkom i interfon za industrijsku upotrebu. Ovi profesionalni telefoni treba da ispune posebne zahteve i sandarde koje mogu da zadovolje samo Interkom sistemi: slobodne ruke prilikom telefoniranja, ekstra visok nivo zvuka, nadgledanje funkcija, postavljanje na zid, zaštićenost od vremenskih neprilika, vandalizma i sabotaže.